Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ntuser.dat.tmblf a ntuser.dat.TMContainer00000000000000000001.regtrans-ms

Nedalo mi to a stáhnul jsem si WinASO registry optimizer. Trial verze opravi jen 10 problémů, ale mě šlo o to, co najde.

Našel třeba 645 invalid paths. Jsně, protože jsou to cesty k věcem, které mám na síťových discích, který jsou namapované v práci a které nebyly v okamžiku skenu dostupné.
Další věci mi označil na disku, který mám vytvořený pomocí SUBST, ten disk existuje a on je označil jen proto, že si myslí, že disk je podle něj "přenosný".
Takže pokud bych to na svůj notebook v dobré víře spustil, smaže mi v registrech komplet vše, co míří na síťové disky, smaže mi věci, které mám na substovaném disku a výsledkem by bylo, že mi polovina věcí nepojede!

Spousta chyb byla v záznamech MRU list - to je to, co jsem psal predtim - seznamy drive otevrenych souborů, spuštěných programů. Tyto záznamy (obvykle 10=ti položkové) nemá smysl mazat, vznikají a přepisují se. Tyhle tzv. chyby tam najdeš pokaždé. Jakýkoliv soubor, otevřený v tempu z mailu apod.

Pak jsou tam věci jako file extensions. Nechápu, proč se snaží mazat zaregistrované přípony souborů, které mám přiřazeny k EXISTUJÍCÍMU programu, konkrétně XNView. Asi jen proto, že takovou příponu nezná, nic jiného mě nenapadá. A to, že by mi smazal přípony k DB modelovacímu softu, to už je fakt vrchol.
Potvrzením bych přišel o spoustu registrovaných přípon souborů k existujícím programům.

Ve startup programs mi označil záznam, u kterého jsem měl zakázané spouštění. Nechápu proč, zřejmě sbírá body.

Nechápej to, jako útok na tebou opěvovaný program. Jen popisuju, co jsem zjistil. Takže za mne děkuji, ale nechci. Zřejmě by u počítače, který sedí na stole, nepřenášíš jej a v podstatě na něm nic neděláš mohl fungovat a nenapáchat větší škody.

Co se týká fragmentace registrů a ušetřeného místa: 137 352 kB before, 134 072 kB after. Ušetřil bych celé 3MB na všech souborech registru a to se vyplatí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny