Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ntuser.dat.tmblf a ntuser.dat.TMContainer00000000000000000001.regtrans-ms

Za X-let práce s CCleanerem a WinASO Registry Optimizerem
začínám chápat, proč tu máš neustále nějaké problémy a zaráží tě i bezvýznamný log od registrů.

operuješ hromadou bordelu, ale nezvážils ani velikost toho logu - 100 záznamů? tisíc? milión?
řešíš nepoužívané větve registru ležící ladem, přestože neexistující soft do těch větví nic nenasměruje. když ti vadí, můžeš se přece sám podívat do hkml\software a hkcu\software - aspoň budeš vědět, o čem je řeč.

samozřejmě chápu, že každodenní instalatér nových aplikací nemá kromě instalací a následného pucování čas na nic jiného. o systému kde je správcem netuší nic, neumí posoudit význam jakýchkoli zásahů a nezbývá mu nic jiného než spoléhat na své cleanery. ale takto se chovají bfu.

výše padlo, že řešíš nedostatek místa (asi práce toho každodenního instalatéra). ostatně proto jsi dotaz založil, že vidíš logy. už sis asi všiml ve správci souborů, že tyto čističe žádné podstatné místo neuvolní.
návrhy jsi tu dostal - ale kromě toho, že dokola opěvuješ dva trotlnástroje, jsem si nevšiml že bys něco užitečného dělal.

už sis odpověděl, kolik místa zabírají tvoje body obnovení, k čemu tam máš takový swap, jestli využíváš hibernaci? jestli ti náhodou někdo neznalý nenastavil ukládání stažených souborů z netu na systémový disk?
co z toho vyřeší tzv. čističe?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny