Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android po vstupu na internet poničen!!!!

Internet za to nemůže a používat chytrý telefon/tablet bez Internetu je dost nelogické a zbytečné omezení. Takové změny samotné připojení k Internetu nezpůsobí a sotva jej způsobí nainstalovaní nějaké škodlivé aplikace, byť z pochybných zdrojů. Tady to vypadá na nainstalovaný root (administratorský přístup), což je občas dost náročná a riziková operace a neslyšel jsem, že by se někomu udělal root sám od sebe.

Rovněž Samsungy standardně root nemají a musí se do nich dost složitě nainstalovat. U nějakého Číňana by to celkem chápal, některé modely se prodávají již s rootem nebo do něj prodejce nahraje upravenou ROM, kde je root již zapnutý, ale u S3 Mini nic takové nehrozí. Pokud je telefon z druhé ruky, je možné, že to tam nahrál předchozí majitel. Vyresetování do továrního stavu by mělo problém vyřešit, ale přijdeš o veškerá svá data - fotky, videa, kontakty (pokud nejsou na Gmailu) a pod.

Edit: Zkus se podívat na http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s-iii-mini-i 8190-f356.html a třeba i tam zadat svůj problém.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny