Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android po vstupu na internet poničen!!!!

Sledovani zustatku nebo zmena parametru (limity karet apod.) je v pohode. Problem je v placeni, pokud ti potvrzovaci SMS prijde na to same zarizeni, jenze to vzdycky. Nakonec to Lenovo nemelo ten problem jen na mobilu ale i na notasu.

Nakonec na Androidu mas spravce aplikaci a tam mas vsechny bezici aplikace videt. Muselo by to byt zasazene v samotnem systemu jako jeho nedilna soucast, aby neslo zjistit, ze tam nejaky vir je a to nebylo. Pravdepodobnost neceho takoveho je temer nulova.

Pokud mas root, tak si takovou virovou appku muzes odpalkovat pryc. Samozrejme vzdycky musis vedet co delas, to je nakonec obecny problem, se kterym se setkavame i zde na poradne, lide si proste koupi pocitac, notebook, tablet a mobil a zacnou to pouzivat. Ze by se jim o ty zarizeni mel nejaky ajtak starat s necim takovym vubec nepocitaji. Nerikam, jestli by meli nebo nemeli, jen to konstatuju.

V podstate rodicum a sestre kontroluju tyhle veci neustale, takze mohou byt klidni, ja jsem take v klidu, jak to resi ostatni lide je jejich vec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny