Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podozrenie na zámenu batérie v ntb

Na dokladoch sa naozaj neuvadza niekde s/n baterie v nb, respektive ja som to nikde nikdy nevidel a drzal som v ruke uz dodaky snad od vsetkych znaciek, co su u nas na trhu.
Pravdepodobne ti bateria stratila skokovo kapacitu, co sa bohuzial stava (niekedy aj po par mesiacoch), pripadne ma vadnu elektroniku, co sa tiez moze stat zo dna na den.
Zavinenie servisu, co vymena sa sice preukazat neda, ale samozrejme ty nemas, co stratit a reklamovat to chod. Postup je klasicku, spises reklamacny protokol, kde uvedies, ze pred prijatim do servisu bateria nevykazovala ziadnu poruchu, po prijati zo servisu je bateria mrtva.
Slusny servis bez nejakych vadenic ti bateriu vymeni a este sa ti ospravedlni, debili ta arogantne zazaluju (aspon fiktivne) za poskodzovanie dobreho mena (napriklad Gigastore;o)) a samozrejme moze to byt aj nieco medzitym, cize budu sa snazit vec presetrit aj ked ako som povedal dokazovat sa tu da nieco pomerne tazko, pretoze s/n batierie sa nikde neuvadza (nemas ho ani ty v dodaku, nie je ani v prijimacom protokole, ani vo vydavacom zo servisu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny