Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Diskový server není vidět ve výpisu počítačů v síti (Windows 10)

Ještě se musím ozvat, když pořád ze mne někdo dělá blbečka s klikací obsesí:
1) O domácí skupině tady pořád dokola meleš jen ty, já domácí skupinu k ničemu nepoužívám (možná někdo z mých dětí, ale to je jejich věc).
2) Na diskovém serveru mám asi 20 sdílených složek stejné úrovně, z toho mám namapované jen 4, které používám k práci nebo zábavě. Na dalších 16 se občas potřebuji podívat a nejjednodušší způsob je kliknout na ně ve file manageru. Stejným způsobem, když se potřebuju podívat na složky ostatních počítačů v síti.
3) V poslední větě jsi úplně mimo, ale nemám sílu ti to vyvracet.

A nakolik jsem přispěl svým testováním k vyřešení problémů já a nakolik jiní, se kterým jsem to konzultoval, vím jen já a ty o to nemusíš mít starost. Pokud se podívám na tvé zdejší příspěvky, tak můžu konstatovat, že ty jsi nevyřešil už vůbec nic, kromě tvojí obsese nenávisti k domácí skupině. Holt každý máme nějakou obsesi - mě nedá spát klikání na ikonku sítě a ty se zase holt neobejdeš v žádném příspěvku bez zmínky o domácí skupině i když celá diskuze je úplně o něčem jiném.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny