Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pomalé zobrazení zást.ikon na ploše

Vždyť jsem to už vysvětlit u prvních příspěvků výše!!! Zkopíruji to:
1) I když jsem ten soubor smazal, tak ty ikony se zobrazují pořád divně. Prostě se zobratuje tato ikona pořád, co je v příloženém souboru. CO s tím dělat?
2) mp4 !! ALe otevřít v programu jde - mám zadáno otevřít v programu Windows media player, v tom se bez problémů přehraje. Tak čím to je?
3) Už jsem psal, že to tak mám udělané: Otevřít v programu > Windows media player a je tam ,,otevřít vždy v tomto programu" právě proto je mi divné, že ta ikona je taková. Prosím poraďte, docela mi to komplikuje práci v PC, ale i celkově se mi to nelíbí a mate mě to.

Co tedy s tím? Děkuji

4) Dal jsem nástroje, možnosti složky, typy souborů - našel jsem ten formát, který se zobrazuje ikonou špatnou - tj. (.mp4) ale nevím co dál? Je to vůbec ono, co jsi myslel? Děkuji
5) Díky za odkaz :-), ale tam lze měnit jen ikony takové, které vůbec nemají nic společného s otevřením v nějakém programu ... Leda dát poté procházet ale tam je tisíce a tisíce souborů - i kdybych chtěl třeba ikonu z Windows media player pro mp4, musel bych tedy jedině zadat vyhledávání v tom procházení ikon - Windows media player, ale to jsem zkoušel a ikony se zde nenalézají.

- Prostě nejde změnit, to je nějaké divné... čím to může být?

Tyto odpovědi jsou zkopírované, aby jsi prostě viděl, co jsem psal... viz. nahoře! Jinak jsou to samozřejmě zkopírované jen odpovědi na určitou odtázku :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny