Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupe nove cb laserove tiskarny

musim koupit do kanclu novou cb tiskarnu, do ted jsme meli Panasonic KX-P7105, duplex . Byl jsem s ni max spokojen. Odesel valec a kdyz k tomu koupim toner tak jsem na 5300. To nema smysl uz dal zivit. Jaksi mi tady ujel vlak a nabidka je velmi obsirna, tedy orientace velmi tezka. Potrebuji duplex to je podminka, vystav je max 5000 stranek za rok (dve krabice) a dva tonery na rok bylo max. co jsem spotrebovali. Potrebuji neco ne moc hlucneho a spotrebak, aby byl adekvatne drahy asi jako pred tim (toner cca. 2tis). Cena tiskarny cca. 9 tis. Jo a nemam rad HP jaksi z principu, tak mi prosim neco poradte.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak jsem byl donucen konečně dořešit výběr (tedy stará tiskárna mi dnes klekla úplně :-( ). Po vašic… nový
cody 29.05.2007 23:56
cody
Ja mam Samce rad (kvuli monitorum ;-)), ale za tiskacku bych volil Canona. Nic osobniho, ale nejak t… nový
mif 30.05.2007 11:38
mif
Dam na tebe, objednal jsem ten Canon. Zitra si pro ni jdu 7 700 Kc bez par drobnych. Pak napisu jak… nový
cody 30.05.2007 18:36
cody
tak jsem 3360 dnes naistaloval chytla se na první pokus. Zatím je přes USB (někde jsem zabordelil py… poslední
cody 31.05.2007 21:18
cody

tak jsem byl donucen konečně dořešit výběr (tedy stará tiskárna mi dnes klekla úplně :-( ). Po vašich radách mě zbyly dva modely a nevím který vzít. Rozdíl tisícovky není podstatný a toner je stejně drahý pro obě (s ohledem na počet vytisknutých stran). Tak váhám mezi DetailPage.asp a http://canon.mironet.cz/canon-isensys-lbp3360--cb-l aser--a4--duplex+dp70283/ . Canon stará osvědčená značka, Samsung nová věc a parametry v podstatě shodné.

Dam na tebe, objednal jsem ten Canon. Zitra si pro ni jdu 7 700 Kc bez par drobnych. Pak napisu jak jede. Akorat musim pohledat nekde kus UTP cka a najit ve velke bordel krabici nejakej switch (a hlavne spravny zdroj), uz mam zase vsechny porty plny :-/ .

tak jsem 3360 dnes naistaloval chytla se na první pokus. Zatím je přes USB (někde jsem zabordelil pytlík s RJ45, tak to nemám na co nacvaknout) jazyk PCL6 tak jako předchozí Panasonic. Tichá, rychlá a velmi pěkný výstup. Ovšem má to jednu chybu se kterou si zatím nevím rady. Netiskne to např. typ písma Courier New , tedy v módu True type, pouze jako bit image (jako obrázek) vytiskne vše. Všechno je anglicky (česky nic), takže si moc nepočtu. Že bych něco někde opomněl nainstalovat, že ten font nezná ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru