Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze restartovat Windows

Dobrý den,
před pár týdny jsem si na PC nainstaloval Windows 10 Pro. Čistá instalace, žádný upgrade. Mám dva HDD, tak jsem staré Windows 7 nechal na jednom z HDD. Vše fungovalo v pořádku. Akorát před instalací Windows 10 jsme už měl s Windows 7 problémy.

Windows 7 nešli restartovat. Když jsem klikl na restart, tak to normálně psalo restartuji, al pak obrazovka zhasla a PC běželo dál. Jen pokud jsem restartoval PC tlačítkem, tak to fungovalo.
Když jsem na druhý disk nainstaloval Windows 10, tak se restartoval v pořádku. Ale natahalo se pár aktualizací, a Windows 10 začal dělat samý problém. Při restartu se jen obrazovka zhasne a PC běží dál. Zkoušel jsem obnovit systém před aktualizace, ale problém přetrvával.
1. HDD jsem formátoval a v msconfig jsem zrušil bootování Windows 7. Myslel jsem, že to dělají ty sedmičky, ale mýlil jsem se. Nic se nezměnilo.

Hardwarem to nejspíše není, když restartování normálně fungovalo a najednou přestalo fungovat. Vypínání, hibernace a spánek fungují normálně. Jen restart nejde.

Neznáte řešení?

MT: Gigabyte GA-P35-S3L
OS: Windows 10 Pro, 1511

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bylo to grafikou. Problém vyřešen výměnou grafiky. poslední
Ryba 18.05.2018 20:16
Ryba

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru