Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak nejlépe zazálohovat uživatelská data na PC?

Problém, který řeším byl popsán hned v úvodním zadání a je zbytečné řešit, jak to má být správně a pod. Prostě to tak je a musím řešit stávající stav a připomínky, že to mělo být úplně jinak, mi moc nepomůžou.

Acronis hodlám vyzkoušet, ale placená multilicence na cca 6 PC je pro mě zbytečně drahá a navíc, když existuje dost free řešení, tak i trochu zbytečná. Rovněž nemám zkušenosti a ani moc důvěru k jednosouborovým zálohám, u kterých nevím, jak to vlastně funguje a jak se bude chovat výsledný soubor při případném používání, poškození a pod. Mimochodem, jedna technická otázka - lze u Acronis záloh pracovat s jednotlivými soubory i po ukončení platnosti trial verze? Teď potřebuji udělat zálohy a pořádek na více PC najednou, ale následně mi postačí pracovat s 2-3 PC a to bych si případně i zakoupil multilicenci.

Potřebuji identické třídění, včetně i původní čas adresářů a souborů, ale ne image disku ve smyslu obnovení celého systému ze zálohy. U výše uvedeného příspěvku ohledně zálohování fotografii, který mimochodem není můj, se ale píše, že při kopírování fotografií se změní i datum kopírovaných souborů na aktuální.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny