Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestava - kontrola, doporučení.

Ne ne, mas pravdu, to by byla take jedna z vytek. Do sveho komentu jsem to ani nepsal, protoze rozepisovat vsechny problemy bych pripadne udelal, kdyby mel zajem o radu a lepe definoval pouzivani toho pocitace.

ms: 3TB disk nevadi, protoze plotny jsou po 1TB, takze je v podstate jedno, zda jsou dve, tri nebo ctyri. Dulezite je nemit ten disk jako systemovy, protoze s tim by mohly byt potize, jak to ma nad 2TB, ale to nema, kdyz tam ma SSD.

Zpatky k disku, doporucil bych vetsi SSD, aby se na nej veslo opravdu vsechno, 500GB povazuju za minimum a potom nic nenamitam proti WD Red. Pokud ma ale SSD "pouhych" 250GB a teda je docela pravdepodobne, ze neco bude treba odkladat i na HDD, tak by v systemu mel byt druhy kvalitni disk. Pokud bych nebral v potaz penize, tak 500GB nebo 1TB Velociraptor, ale to je cenove pro nej urcite neakceptovatelne, takze druhy disk bud WD Blue EX 1TB 7200ot. nebo WD Black 2TB 7200ot. (Tazatel nechce Seagate, takze doporucuji ciste WD.)

Nasledne si do pocitace muze dokoupit na data typu video soubory apod. jeste i ten WD Red potrebne velikosti, to uz je na tazateli.

Ano i WD Red 5400ot. je rychlejsi nez stare 7200ot. disky, ale na druhou stranu se ani nahodou neblizi rychlostem soucasnych WD Blue Ex 7200ot. a WD Black 7200ot., proto urcite WD Red jako druhy disk k malemu SSD nebrat!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny