Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hide IP platinum

Prečo sa stále ukazuje moja skutočná IP?

Tu sú naše návrhy:
1. Niektoré stránky ukazujúce IP hovoria "proxy detekovaná", ale Vaša skutočná IP je v skutočnosti skrytá. Vašu skutočnú IP môžete nájsť v okne o programe Hide IP (stačí kliknúť pravým tlačidlom myši na ikonu vpravo dole a zvoliť "About...").
2. Stiahnite si najnovšiu verziu z http://www.hide-ip-soft.com/download.htm a nainštalujte ju.
3. Uistite sa, že používate prehliadač Internet Explorer, Firefox, Netscape alebo Opera.
4. Ak používate Internet Explorer, pozrite si prosím nastavenia proxy v prehliadači Internet Explorer. Otvorte Internet Explorer a zvoľte Tools | Internet Options | Connections | Lan settings... alebo Dial-up settings. Uistite sa, že obidve možnosti v nastavení Automatic Configuration sú vypnuté. Po tom, ako sa prestane točiť ikona Hide IP, uistite sa, že možnosť Proxy Server je zapnutá a je nastavený proxy server.
5. Opera, Netscape a Firefox musia byť reštartované po tom, ako program Hide IP nájde proxy server. Verzia prehliadača Firefox bez nutnosti inštalácie nedokáže s programom Hide IP správne pracovať. Uistite sa, prosím, že máte správne nainštalovanú plnú verziu.
6. Niektorí poskytovatelia internetového pripojenia nedovoľujú používateľom používať proxy servery na portoch 80 a 8080. Ak máte takýto problém, oznámte nám meno Vášho poskytovateľa.
7. Navštívte http://www.cmyip.com a pošlite nám snímku Vašej obrazovky.
8. Pravým tlačidlom myši zvoľte ikonu programu Hide IP v dolnej lište a vyberte "Report...". Skopírujte obsah správy a pošlite nám ho e-mailom.
Ďakujeme Vám!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny