Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno MT, Twist, T-Mobile a zruseni presmerovani

Staleho zdravi preji. Nastinim svuj problem:
Mam stoletou SIMku (cca deset let) jeste od Paegasu (Twist, nikolivek tarif), narvanou (nyni) v Nokii 6021. Straslive me irituje, ze se mi dalsi prichozi hovor (pri probihajicim volani) automaticky presmeruje na zaznamnik (preferoval bych "pridrzeni" hovoru). V menu telefonu to po zadane deaktivaci vyhlasi chybu, na podpore (4603) to volbu sice "vezme", ale s nulovym efektem (totez pri pokusu o vypnuti zaznamniku). Do teto problematiky moc nevidim (telefon pokladam za nutne zlo), tak se ptam, je-li na vine fosilni SIMka, mluvici kost ci ja. Poradi mi nejaky skalni telefonista? Predem dik za pripadne odpovedi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Toz teda jak sedlaci u Chlumce. Inteligent na hot line mi prozradil, ze stare typy SIMek tuto volbu…
mif 11.05.2007 10:58
mif
Nehodlam vrazet prachy do zhuverilosti (navic by mi nejspis propadl kredit) Kredit by ti nepropadl,… poslední
anarchist 11.05.2007 13:38
anarchist

Toz teda jak sedlaci u Chlumce. Inteligent na hot line mi prozradil, ze stare typy SIMek tuto volbu vubec neumoznuji a potutelne doporucil vymenu za superextramoderni typ novy (s novymi funkcemi, ktere jsou mi akorat tak ku ho*nu). Nehodlam vrazet prachy do zhuverilosti (navic by mi nejspis propadl kredit), tak se s presmerovanim smirim (za podpory Jenika Chodce). Zucastnenym dekuji a oznacuji "vyreseno".

Nehodlam vrazet prachy do zhuverilosti (navic by mi nejspis propadl kredit)

Kredit by ti nepropadl, není k tomu žádný důvod.
Co se týče platby, když narazíš na někoho rozumného za pultíkem, hodíš s ním řeč, tak do systému zanese "softwarově znehodnocena" a bude to grátis. A nebo na ně tlač, že karta náhodně zlobí (a to ve více telefonech), ať nedělaj tlaky a daj ti novou. Většinou to nedá ani moc přemlouvání, obzvlášť když ta karta není nejmladší.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru