Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivirus

jedné státní instituci byl pekelně nastavený antivir
Pouzivame v praci Kaspersky, neni to tak hrozne.

O co jde predevsim. V te statni instituci nebo vetsi firme si ale pouzivani antiviru nevynucuje management, antivir na kazdy pocitac bezne chteji ajtaci. Tvrdim, ze klidne polovina ajtaku co tuhle praci vykonava, chce na pocitac antivir. Pritom casto se nejedna o zadne rychlokvasky, ale o lidi co maji IT normalne vystudovane i VS, ale proste kdyz jim ve skole tvrdili, ze antivir je nutnost, tak jim vysvetli, ze je na hovno.

Ono je to v jakemkoli povolani, vysvetli doktorovi, ze 100mg vitaminu C denne je malo, kdyz mu ve skole a vsude mozne tvrdej, ze je to doporucena denni davka.

Zpatky k ajtakum, jak ma bezny uzivatel zustat neovlivnen antivirovou manii, kdyz je tim ovlivneno 50% ajtaku.

Osobne nemam nic proti rozumnemu pouzivani antiviru, Microsoft Security Essentials alias Windows Defender z Win8+ ma rozumne nastavenou miru kontroly versus vytezovani pocitace. Spousta lidi ma doma mnohem vykonejsi pocitace nez potrebuji a ten antivir typu Avira nebo Comodo jim maximalne zere o neco vic elektriny (tada penez), ale na rychlosti prace na PC to nepoznaji. Jak rekl nekdo od Symantecu, jejich antivir dokaze najit az 50% vsech viru, takze pokud me neco chrani za temer nulove naklady z poloviny, tak je to sice jen polovina, ale lepsi nez nic. V praci, kde potrebuju 150% vykonu pocitace a vykonejsi mi koupit nechteji, tak samozrejme dalsi zpomaleni pocitace zbytecnym antivirem dost nastve, ale tem ajtakum to vysvetlit nejde, osel je proti nim rozumna bytost. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny