Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr "herního" notebooku od 25.000 do 30.000,-

# Ono píses, ze herní svet sledujes dlouho, pulku zivota, coz delá ze más dejme tomu 26 Let. Ja jsem udelal svoji první textovku v BASIC na Atari 800XL v 1988.
• Toto byla v té dobe <HIG-ENDová> sestava : Atari 1200XL
• Tudiz porovnávat neco podle casu jaky to sledujes, nemyslím ze má vyznam, "Kupríkladu na TV se dívám roky" co neznamená ze o TVs vsechno vím.

• Ono, zkus si nekdy zajít na <Week Game>, nebo tzv <iCONGRES> o IT, protoze podle me TADY jsou lidi co se hry opravdu zajimaji.
# Kde se predstavují nové kroky ci pripravované zmeny, momentálne se na jednom predstavuje Nvidia s novym pascalem viz <GTC 2016> /GPU technology conference baví se i o budoucnosti DX12, o Microsoft Windows 10, occulus a jeho dalsím smerem na Xbox One, informace pro vyvojáre kterí delají s nákym predstavenym Enigmem etc kde doporuceny HW pro PC na Q4 2016 sem tam padne, <16Gb pro "OPTIMAL"> uz má byt v Q1 2017 bezné.
• Tak si na náky takovy Congres, nebo Game Week zajdi a opravdu uvidís takovy ten rozdíl, kdyz zneho odejdes do trafiky si koupit casopis o herním svete, nebo HW, kde se na ten casopis budes dívat jak jen na náky bezvyznamny zdroj reklamy a komercním bojem znacek, kde zádné solidní informace ani vlaste nejsou.

PS: Uz moc kricís o pravde, ale ve skutecnosti jde jen o realitu, né kdo má pravdu. To kdo má nebo nemá pravdu, vyvoj nezjímá.
Ono to chce poslouchat tam, kde muzika nehraje..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny