Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kopírování fotek z fotoap. do PC

jestli trváš na nějakém průvodci stahováním fotek, měla bys vědět co to máš za program nainstalovaný ve svojem pc*. pokud má třeba ikonu na tvojí ploše, dáš si zobrazit vlastnosti tohoto zástupce, bude tam cesta k programu

pak by pro tebe bylo výhodné si nastavit pro tento foťák automatické spouštění aplikace: připojíš ho přes kablík k pc, zapneš, a klikneš na tento počítač.

- buď se ti objeví jako další disk: pravým myšem na něm, záložka automatické spuštění, v seznamu akcí vyhledáš tvůj program s průvodcem
- nebo dole pod všemi disky se objeví jako zvlášní zařízení ve skupině foťáky/skenery. to rozklikni a něco si tam nastav (blíže tvůj krám neznám)

*) zástupce toho průvodce bude buď na ploše, nebo pod start - programy - jméno tvojeho fotáku - jméno aplikace, a zástupce si můžeš zas dát na plochu. když se ti nepodaří rozchodit automatické spuštění, můžeš zástupce z plochy spouštět ručně.
evka psala o zoner exploreru - jeho nejjednodušší verze je zdarma nebo za pár chechtáků (nebo mají zdarma starší verzi), zvaž ho kdyby se tvůj originální program choval tupě a nepřátelsky.

k velikosti fotek: mám sice 5mpx foťák, ale myslím že nefotím žádné umělecké zázraky ani to nechcu zvětšovat na a4 pro tisk, proto mám přednastavenou default velikost fotek na 3mpx (rozumné detaily / zabrané místo)
prakticky: třeba pro web, vkládání ilustrací do textu, nebo prohlížení na tv stačí obvykle 1mpx.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny