Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s updatem u windows 7

Pravdu díš, W7HP.hide.update!...Celý zakopaný pes je tedy v dílně těch softwareových mamlasů, nikoli...
Nepomáhá ruční doinstalování různých "pomocných záplat", nepomáhá restart Update, nepomáhá smazání složky c:\Windows\SoftwareDistribution\ - nepomáhá nic...
Na fórech se o tom píše dosti často - jediná prý zaručená knížecí rada je - být trpělivý a čekat, až se Windows Update zmátoří. V mém případě Windwos 7 64 bitů tím netrpí, zato u 32 bitové verze stále "přešlapuje na místě".
Než nechat hučet počítač deset a více hodin, lze ručně stáhnout záplaty do počítače a instalovat je off line dávkovým souborem.
Je to otravné. Názvy záplat nebývají na webu Microsoftu zcela čitelné, protože jsou psané velkým písmem a zásadně "celou větou" a na řádek celý název nevejde. Není vidět, o jakou záplatu se jedná. Microsoft se mstí za to, že uživatel dosud nemá zlaté Desítky.
Měsíční nadílku aktualizací lze za několik minut stáhnout ručně z http://www.microsoft.com/cs-cz/search/DownloadResu lts.aspx?q=windows%207&sortby=-availabledate

P.S.
Nedokážu posoudit, zda to "záplatování" stojí za ty nervy a ztracený čas. Myslím, že význam záplat se velmi přeceňuje: když se objeví opravdu zneužitelná hrozba, zaviněna chybou v systému, velmi rychle se to rozkřikne. Kdo trochu sleduje dění kolem počítačů, tak se to doví. Takových hrozeb bylo za dobu existence Windows několik (snad kolik je prstů na jedné ruce). Ale záplat chrlí Microsoft stovky! Dá se odhadnout, že jde spíš o drobné opravy chyb, které mohou znamenat potenciální nebezpečí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny