Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s updatem u windows 7

Doplněk:
Samozřejmě, že Microsoft je informován o potížích uživatelů s Windows Update. Na webu je k tomu řada oprav. Na př.:
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3135445, je ke stažení "opravný" patch KB3135445. Tento patch není nabízen v automatické aktualizaci a musí se stáhnout a nainstalovat ručně.

Tato obrovská záplata má obnovit narušenou databázi oprav. Pokec k tomu je zde: http://www.zive.cz/poradna/unorove-aktualizace-win dows-7/sc-20-cq-573057/default.aspx?consultanswers =1

Instaluje se velmi dlouho! Po instalaci se opravdu něco děje: Windows 7 dokážou stáhnout po několika hodinách práce seznam aktualizací. Potom opět makají několik hodin, než než se operace dokončí.

Postup vyžaduje dobré nervy... Ale dá se říci, že to funguje. Nyní mám včetně SP1 krásných 301 záplat (vynechávám ty inkriminované s telemetrií).

Ale!
Před opravami nesmí na pozadí běžet služba WUSA! Proto se přesvědčíme, zda není CPU zatíženo procesem svchost. On totiž při neúspěšných pokusech o stažení záplat může zůstat "viset" a brání dokončení nově spuštěné aktualizace.

To by vysvětlovalo problémy na déle používaném počítači, ale na úplně čerstvě instalovaném systému snad žádná databáze není "poškozena". Asi platí co napsal W7HP.hide.update o "...softwarových mamlasech...".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny