Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s updatem u windows 7

Dobrý den. Chtěl jsem přeinstalovat svůj počítač z Windows 10tek (které jsem měl na svém počítači a začali dělat neplechu) na Windows 7.
Instalace a první aktualizace probíhali zcela normálně. Ale jakmile se mi nainstalovala aktualizace service pack 1, tak počítač i po restartu nemůže naleznout jakoukoliv aktualizaci a neustále hledá. Tato činnost je dost vidět také na Ramkách mého počítač, celkem mám 4GB ram a žere mi to 3GB.
Toto mi přišlo divné, a proto jsem vyzkoušel jiné verze Windows 7 (home premium, profesional) a u všech stále stejný výsledek.
Dokonce jsem i provedl stejnou instalaci na ségřiném počítači, kde to dopadlo naprosto stejně. Abych si zajistil jistotu, že instalačka není špatná, zkoušel jsem instalovat Windows jak z CD, tak i z flash disku(online distribucí).

A proto bych se chtěl zeptat. Je toto schválně, aby uživatelé Windows 7 přešli na novější distribuce Windows? Procházel jsem internet ale nikde jsem podobné chyby nenašel. Také by mě zajímalo, jestli se jde nějak poprat s tímto problémem.
Všem moc děkuji za odpověď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny