Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestava ( Herní )

No tak Steam otázka z jakýho počtu si ty procenta taky vypočítávaj a kolik lidí má u nich účty,stačí se krapek podívat v jakým rozpočtu se třeba tady na poradně i jinde stavěj sestavy,
• No a práve o to jde, ze není jenom poradna, kolik lidí si zde tu sestavu opravdu i pres snahu nekterych i pres vyvázené sestavy opravdu v realite koupí, jakcí tazatele za jakym ucelem sem chodí ? :-) (hodne aby usetrili)
• STEAM jsem uvedl, jelikoz je to prece jen jeden z nejznámejsích herních poskytovatelu a netyká nebo není omezen jen na poradnu, nebo dokonce celou CR, kde i presto, ze vysledek je jen orientacní, tak dokáze poskytnou "urcity" vysledek, v nasem prípade %, coz mi pripadne korektnejsí, nez jen ríct "ale tady naporadne", jestli mo rozumís.

• I zde na poradne, zda-li preferujes, se cím dál tím víc doporucují sestavy se zbernicí nad 4Gb /nad FHD zobrazení, tak jak GK podporující DX12 (to co dx12 momentálne (ne)-prinásí uz je o necem jiném).

• To ze to situaci prirovnávás k tomu co más doma, je správné, ale jen omezené na HW ktery vlastnís, ale drzet se jen podle toho, byla taková ceská fráze typu "nevidí dál nez na nos" :-)
• Zkrátka, 16Gb budou doporucované, at se nám to líbí nebo nebo ne, to nezálezí nanás, ale na urcitém vyvojovém tymu, na grafickém motoru etc. kde práve tito vyvojári se jiz nekolikrát zmínil v uvedeném G/Congres Technologie, ze 16Gb budou doporucované tak jak vyvoj her kompatibilních s <4K>.

• I na svém Pentium I s 128Mb RAM a 16Bitovou grafikou, jsem si s tezí predstavoval PC s 8Gb RAM a 4Gb V/Sbernicí :-), pritom se to velmi rychle stalou realitou..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny