Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC setavy.

No opět odezva minimální, takž to asi bude jen můj problém, všem ten bordel vyhovuje
• Ulà : Ale no tak, preferujes vyresit "vlakno" nebo "situaci"? V zaklade snad chces evulaci situace vlaken : Pc/Sestavy, tak tomu nech cas aby jsi videl vysledek.
Uz i v zaklade nerozumim pro nemas spis <MOD> nez <RADCE>, uz jen pro moznost prav, zbytecnosti ve vlakne vymazat, mit vetsi prioritu a volnost na tvé reakce, ruku na srdce, stejne tazatelé casto zminuji : Sestava od M-Pol.

• Nevim do jaké miry se to tyka primo me, nekdy na vlakno pc-sestava padnu, ale (uvedumuju si ze nekdy zbytecne a dlouho) reaguju az na nekdy nesmyslné vyjadrovani a "neznalost" samotného HW.
Pred léty, jsme par lidi co pracujeme pro stejnou spolecnost ktera se zabyva vyrobou HW zalozili (dnes jiz docela znamy) WEB prevazne o OC a BENCH, k HW mame docela otevreny pristup /sice limitovany na 1 znacku (az na par zapujcenych jiné znacky), diky této experienci nekteré uvedené kuprikladu GK znam docela dobre, tak jak jejich vykon, kvalitu, kde kdyz vidim reakce ve vlakne typu "TO NEKUPUJ TO JE OSEKANA SRACKA, POZOR PISKA, TO TI NEPUDE PROTOZE MA JEN 3.5Gb atd", nekdy zkratka napisu, ze tomu tak neni, protoze nekteri tazatelé temto "vyctenym hloupostem" veri, ale rozumim, kde at jde o pravdu nebo ne, vlakno uz jde zcela mimo zakladni otazku, ci dotaz..

• Proto co se tyce mého % reakci, bych chtel timto mym prispevek potvrdit, ze jsem tvé vlakno pochopil a své prispevky se budu snazit alespon limitovat a prostor ve vlakne nechat spis pro ty, kterym byla otazka polozena ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny