Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC setavy.

Stále zde dochází a to skoro u každého návrhu sestav k hádanicím a přetahování "kdo má většího pindíka" a to i mezi stálými přispěvateli.
Tím pádem čím dále více se na mě, ohledně návrhů, obracejí tazatelé přes poštu, jelikož se nechtějí prokousávat v těch nekončících tahanicích.
Nešlo by to trochu "učesat"?
1. každý má právo/představu jak má stroj vypadat, takže dám návrh a nechám tazatele rozhodnout který mu vyhovuje a to bez většinou zbytečného rozebírání jiného protinávrhu
(vždy lze návrh zdůvodnit/vyzvednout, ale ten svůj)
2. "rádci" by se měli spíše podporovat a ne dohadovat a pokud ano, tak je od toho pošta, ono to na veřejnost nedělá moc dobrou reklamu poradně

Jeto moje představa a není to žádný befél, jen přání a to s ohledem na poradnu .

Předmět Autor Datum
Ja osobne respektujem nazory a navrhy inych ale v nekterych pripadech kdyz nekto nasilu vnucuje sunk…
Mlocik97 30.03.2016 15:10
Mlocik97
No právě asi o to jde. To co je šunka pro tebe,pro jiného může být prémiová značka. Ale diskuse patř…
pedrosso 31.03.2016 06:48
pedrosso
Lenze rozdiel je nezhodnut sa o tom ci je lepsi gtx 960 nebo r9 380 a rozdiel je reagovat na navrh v…
Mlocik97 31.03.2016 23:21
Mlocik97
le v nekterych pripadech kdyz nekto nasilu vnucuje sunky to ne vzdy nejde. No já myslím,že M-Pol žá…
Karel04 31.03.2016 12:37
Karel04
Jenže tady se nikdo nehádá. Je to přeci jen "slušná výměna názorů", aneb jak to bylo vysvětleno mě.…
Satyr 30.03.2016 16:57
Satyr
Nemám namysli nějaké direktivní omezování, nýbrž apel na alespoň místní. (pokud dorazí někdo kdo jen…
M-Pol 30.03.2016 17:06
M-Pol
No opět odezva minimální, takž to asi bude jen můj problém, všem ten bordel vyhovuje, zavírám - vyře…
M-Pol 31.03.2016 05:57
M-Pol
No opět odezva minimální, takž to asi bude jen můj problém, všem ten bordel vyhovuje • Ulà : Ale no…
XoXoChanel 31.03.2016 11:01
XoXoChanel
No nevím jakou odezvu čekáš buďto se toho bude někdo držet co jsi psal nebo ne,jenže jeden dá sestav…
sambilionk 31.03.2016 23:19
sambilionk
no a tazatel se bude ptát dál která a proč je lepší Jenže většinou a právě se tazatel neptá, o to…
M-Pol 01.04.2016 01:59
M-Pol
všem ten bordel vyhovuje Ja tu hlavne ziadny bordel nevidim... poslední
blue5 01.04.2016 02:06
blue5

le v nekterych pripadech kdyz nekto nasilu vnucuje sunky to ne vzdy nejde.

No já myslím,že M-Pol žádné šunky nikdy nenabízel,vždy má ty návrhy vyvážené a i ví co a proč tam dal.Takže diskuze jsou většinou proto,že se to někdo jiný snaží "vylepšit" než uzná,že to bylo správně.A buďme rádi,že to dělá dál.

Jenže tady se nikdo nehádá. Je to přeci jen "slušná výměna názorů", aneb jak to bylo vysvětleno mě.

Když otevřu připomínky, tak tu vidím tu samou nebo velmi podobnou připomínku asi tak 4x. Z toho i jednou ode mě a zbytek od tebe a stejně se nic nezměnilo.

Já si ani nemyslím, že by se tu něco změnilo. Z části musím souhlasit - stále to bude veřejná poradna a každý si stejně bude říkat a obhajovat své, ať to stojí, co to stojí, i kdyby se měl hádat. Dokud nejdou za hranice pravidel, tak se to omezit nedá. To, že sem dorazilo spousty nových lidí, kolikrát rádoby rádců a třeba jen se pohádat nebo rozpoutat hádku, to neovlivníš.

Každopádně souhlasím a od té doby, co jsem sem na poradnu přišel (možná 5 let), se hodně změnilo u těch dotazů na sestavu. A tím určitě nemyslím, že k lepšímu.

No opět odezva minimální, takž to asi bude jen můj problém, všem ten bordel vyhovuje

• Ulà : Ale no tak, preferujes vyresit "vlakno" nebo "situaci"? V zaklade snad chces evulaci situace vlaken : Pc/Sestavy, tak tomu nech cas aby jsi videl vysledek.
Uz i v zaklade nerozumim pro nemas spis <MOD> nez <RADCE>, uz jen pro moznost prav, zbytecnosti ve vlakne vymazat, mit vetsi prioritu a volnost na tvé reakce, ruku na srdce, stejne tazatelé casto zminuji : Sestava od M-Pol.

• Nevim do jaké miry se to tyka primo me, nekdy na vlakno pc-sestava padnu, ale (uvedumuju si ze nekdy zbytecne a dlouho) reaguju az na nekdy nesmyslné vyjadrovani a "neznalost" samotného HW.
Pred léty, jsme par lidi co pracujeme pro stejnou spolecnost ktera se zabyva vyrobou HW zalozili (dnes jiz docela znamy) WEB prevazne o OC a BENCH, k HW mame docela otevreny pristup /sice limitovany na 1 znacku (az na par zapujcenych jiné znacky), diky této experienci nekteré uvedené kuprikladu GK znam docela dobre, tak jak jejich vykon, kvalitu, kde kdyz vidim reakce ve vlakne typu "TO NEKUPUJ TO JE OSEKANA SRACKA, POZOR PISKA, TO TI NEPUDE PROTOZE MA JEN 3.5Gb atd", nekdy zkratka napisu, ze tomu tak neni, protoze nekteri tazatelé temto "vyctenym hloupostem" veri, ale rozumim, kde at jde o pravdu nebo ne, vlakno uz jde zcela mimo zakladni otazku, ci dotaz..

• Proto co se tyce mého % reakci, bych chtel timto mym prispevek potvrdit, ze jsem tvé vlakno pochopil a své prispevky se budu snazit alespon limitovat a prostor ve vlakne nechat spis pro ty, kterym byla otazka polozena ;-)

No nevím jakou odezvu čekáš buďto se toho bude někdo držet co jsi psal nebo ne,jenže jeden dá sestavu Ok druhej dle obrazu svého a taky Ok no a tazatel se bude ptát dál která a proč je lepší a máš hned tahanici.Se podívej třeba na 144Hz monitory když někdo chce je to tady kolotoč,jasně kdyby si tazatel dohledal toto téma co se tu dokola opakuje tak nejsou pořád dokola tahanice to samí ohledně sestav i HW MB,zdroje,case atd....Jinak ohledně odezvy ne každej je tady každej den na stránkách.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru