Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nekonečné Data Aplikací

Na Windows Vista Home jsem se setkal s mnohonásobně vloženou složkou Data Aplikací, která prakticky znemožňuje otestování PC antivirem a souborové zálohování. Prostě v složce Document and Setings/Uživatel/Local Settings/ je kvantum složek nulové délky s abecednočíselným označením v složených závorkách, pak pak jdou složky s názvy programů a složka Data Aplikací, kde je zase kvantum složek nulové délky s abecednočíselným označením v složených závorkách, složky s názvy programů a složka Data Aplikací a tak to jde až do cca 30. kolena. Co s tím a jak to opravit? Kasperský Rescue Disk si na tom vylámal zuby, při maximální úrovni testování hlásil potřebu 10 dní, při standardní pak 2 dni, ale stejně se po 1.5 dni zasekl a vyhodil chybovou hlášku. Robocopy to žvýkal týden, dokud jsem to neukončil a zálohová složka měla jenom cca 1.5 GB, i když na disku je cca 300 GB dat. Ovšem její odstraňování Průzkumníku a Total Commanderu bylo kvůli chybovým hláškám nemožné, přes linuxový Dolphin to trvalo několik desítek minut.

Podle některých informací z Internetu se jedná o debilní vlastnost systému (junction?): http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=114279 0 a celou složku lze beztrestně smazat, jiní zase píší, že se jedná o řádění viru http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=124311 2&start=0&st=0&sk=t&sd=a a musí se na to pustit AdwCleaner a MBAB Free.

Než se do mě zase někdo pustí, že zahlcuji poradnu, zopakuji, že čistím a zálohují několik starších PC, na kterých se 5-10 let pracovalo a žádné zálohování a hloubková kontrola se nedělala. Důvody jsou osobní a k danému problému nemají žádný vztah.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny