Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno FAT32 nebo NTFS na externím zálohovacím disku?

Za to Ty přesně rozumíš tomu, co já potřebuji, i když jsem to tady již několikrát psal. Varuješ před zálohou na USB disk, ale jiné rozumné řešení nabídnout nedokážeš, kromě NAS, u kterého jsi ale nevysvětlil, jak se dá rozumně použít na zálohování 5-6 PC, které jsou na různých místech.

Proč by měl běžný uživatel zevrubně rozumět různým formátům a vědět, který je a který není vhodný pro určitý konkrétní účel? Nejsem profesionální programátor, byť jsem kdysi celkem slušně programoval v Turbo Pascalu a Turbo Vision, ale ani tam jsem tyto znalosti nepotřeboval, a to jsem programoval automatizaci dost složitého aparátu.

Programováním, ani IT technikou se neživím a fakt bych rád viděl nějakou současnou práci, kromě základních manuálních typu kopání kanálů, kde se IT a PC nepoužívají.

Já se bavím normálně a slušně, ale část zdejších "rádců" včetně Tebe jsou namyšlení arogantní hulváti, které obtěžuje odpovídat na dotazy, byť je k tomu nikdo nenutí a svou nechuť a aroganci pak dávají tázajícím se pořádně "sežrat", včetně označování jich odpadem. ]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny