Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stretli ste sa s tým, že flash disk nepracuje dobre s USB 1.1?

dělal mi to starý usb nožík victorinox/swissmemory (usb1.1) na chipsetech s usb1.1, pokud byl použit běžný prodlužovací kabel 2m.
s originálním 1m kabelem, nebo přímo v zásuvce, nebo na pc s chipsetem usb2.0 (a libovolným kabelem) to nedělalo nikdy.

ty máš trochu jiný problém - levný čínský zmrd pqi, a nepíšeš operační systém (na starých šunkách s wirdows98 jsem nepoužíval m$ ovladače, ale http://www.winpack.org/ které podporovaly i usb2.0)

neštěstím současných flashek je, že to fláká kdejaký číňan co má doma garáž, za cenu a kvalitu čtvrt kila rýže. až začnou prodejcům zákazníci hromadně vracet nové flashky, protože pod vistama neprojdou testem na ready boost, přestanou sem konečně vozit odpad bez záruky a trh se trochu vyčistí.
ono stačí cvičně už dnes na flashku poslat pár tisíc malých souborů - ten čas díky vytváření záznamů ve fat je vždy mnohem delší než prosté kopírování jednoho velkého souboru - jenže když to trvá 10 minut, člověk natrefil na výrobce který se rozhodl využít staré zásoby mizerných řadičů ve flashce - toto svinstvo si nezaslouží reklamovat kus za kus, ale za jiného výrobce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny