Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samonavíjecí kabel síťový, ne síťový

V rámci miniaturizace příslušenství k notebooku sháním samonavíjecí (Jojo) síťový (23OV) kabel ke zdroji s takovou osmičkovou koncovkou, myslím že se jí říká magnetofonová.

Ten Jojo kabel už mám telefonní, síťový (net), USB, ale ten elektrický najít nemohu. V Googlu mi to vyhazuje samé vysavače....

Neviděl někdo z vás něco takového?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám pocit, že jsem to kdysi viděl jako obrovský hit v Horním Bachu (Hornbachu). Takovej šlauch s nád…
Rce 18.05.2007 00:10
Rce
A ten bazmek, jak byl velkej ?
Paullus 18.05.2007 00:15
Paullus
já si skoro myslím, že navíjecí mechanismus s 220v šňůrou musí být větší než samotná třeba naplocho…
lední brtník 18.05.2007 00:25
lední brtník
Pokud ale ten kabel nějak přizpůsobí? Třeba Jojo síťový (net) kabel je vysloveně placatej.... I kdy…
Paullus 18.05.2007 00:29
Paullus
na rozvodnou síť 230v musí mít kabel dvojitou izolaci, stačí samozřejmě dvojlinka pokud je to zaříze… poslední
lední brtník 18.05.2007 13:10
lední brtník

Mám pocit, že jsem to kdysi viděl jako obrovský hit v Horním Bachu (Hornbachu). Takovej šlauch s nádorem. Když se za konce toho šlauchu tahalo, vylejzal drát z toho nádoru. Když se to pustilo, tak se to pérem zdrclo dovnitř a obsluhu bacila zástrčka do čenichu. Zkus se poptat v Elektowordu nebo Datartu, tam takové fíčuriny mívají. Na Černý most do Horního Bachu nejezdi, předělávají ho. Včera jsem tam byl a vůbec nenašel, co jsem potřeboval protože: a) Jsem blbej, že neumím hledat, b) Zboží zrovna přesunovali z bodu A do bodu B na valníku, tudíž neprodejeschopné c) Měli to ve stanu venku, kam jsem už vzteky nešel.

na rozvodnou síť 230v musí mít kabel dvojitou izolaci, stačí samozřejmě dvojlinka pokud je to zařízení v plastu nebo taky s dvojitou izolací.
dvojlinková šňůra, podobná jak k holicímu strojku nebo běžné domácí elektronice, má plochou zástrčku s tenkými kolíky, dimenzovaná na 2.5A.
do výrazně tenčích kabelů (průřez drátů nebo tloušťka izolace) bych nešel - nejdřív si ten jojo bazmek prohlídni, na vietnamskou nálepku "ce" radši nedej a zvaž jestli ten krám za to stojí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru