Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyuzitie operacnej pamate na serveri procesom SQLSERVR.EXE???

Mam nasledovny problem, jedna sa o aplikaciu SQL server 2000 (desktop engine) je to ten freeware od microsoftu...ide o nasledovny problem: vo firme sa pouziva uctovnicky soft, v ktorom ked sa daju preratavat mzdy (cez 2000 poloziek) tak vyuzitie pamate tymto procesom stupa "do nekonecna" a po skonceni preratavania sa pamat nevyprazdni a ked sa spusti dalsie preratavanie, tak je to neskutocne pomale, pomoze len restart servera, ale to nepripada do uvahy, pre kazdym preratavanim restartovat server...skusal som len restartovat ten sql engine, ale to nepomohlo...trocha som googlil a nasiel som ako nastavit dany proces len na urcitu hodnotu alokovania operacnej pamate support.microsoft.com, este som to neskusal, ale to asi nepomoze, kedze ramka sa vysplha na danu hodnotu a potom ostane na nej, ale nevyprazdni sa...preto sa chcem spytat, ci nepouzivate nejake utilitky na vyprazdnenie ramky, take ktore mate odskusane na serverovych systemoch, alebo nejaky priamo aplikovatelny sposob ako sa s tymto procesom vysporiadat....jedna sa o server na platforme Win 2003 server s 2 GB ram....vdaka!!!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
1. MSDE není za žádných okolností freeware:!: 2. MSDE můžeš použít, pokud vývojář aplikace má zakoup… poslední
touchwood 19.05.2007 12:03
touchwood

1. MSDE není za žádných okolností freeware:!:
2. MSDE můžeš použít, pokud vývojář aplikace má zakoupen MS SQL server
3. MSDE se hodí tak akorát na počítání brambor, rozhodně ne na větší databáze
4. pokud "restartuješ službu" a alokace paměti přesto nespadne, nebude to asi tato služba, která si nabrala paměť. Spíše bych to viděl na nějaký jiný program.
5. omezit paměť umí jen "velké" SQL
6. jakékoliv "nástroje" na paměť bych tedy rozhodně na server necpal. To si může dovolit nějaké BFU s rozsypanýma XP, ale server není pískoviště na hraní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru