Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pauzy v chodu programů při používání Windows 10

Dobrý den.
Mám čistou instalaci Windows 10 Pro 64bit build 1511. Předtím jsem provozoval W7 Pro a přes update jsem se dostal na W10 Pro a po prověření jak to funguje jsem po cca měsíci provedl čistou instalaci. Počítač je postavený na ASUS P7P55D-E s Intel Core i5-750 2,66GHz, SSD Intel 320 a grafika je GeForce GTX 750 Ti.

Po instalaci se postupně stáhla hromada dalších aktualizací a asi 3 měsíce to v tomto stavu používám. Podotýkám, když něco funguje, tak do toho nerýpu. Nestahuji kraviny, nepoužívám warez ani nelezu na xxx stránky. Z her hraju jen Spider Solitaire z Win7 Games For Windows 8, na víc není čas ani nálada. Když to projedu MBAM a adwcleaner, tak je to čisté.

Problém je v tom, že poslední dobou si v různých programech dají W10 čas od času pauzu od 1 do cca 5 sec. Projevuje se to třeba při rolování myší ve FF, při spouštění programů, kdy někdy program naběhne hned, jindy si dá pauzu a nějakou dobu se nic neděje, při vysypávání koše taky tak. Nejvíc mě to ale štve v Lightroom, kdy táhnu myší a ta si dá taky na chvilku pauzu.

Přiznám se, že se mi nová instalace dělat nechce protože než to všechno zpátky nastrkám, tak uběhne dost času. Proto bych se chtěl zeptat, jestli je naděje, že po vydání nového sestavení se toto může ztratit a nebo raději na to nečekat a holt ten čas tomu věnovat.

Díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny