Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Firefox - nový panel až na konci panelů. Jak?

Kdyz jsme u toho, prave jsem zjistil, ze uz je Firefox 45 ESR. Jak to slape?

Ja jsem jeste na Firefox 38 ESR a mam vzdycky hruzu po aktualizaci na vyssi verzi, ze uz to bude tak domrvene, ze to nebude k pouziti. Nejhorsi je, ze hlavne kvuli HTML5 se web vyviji tak rychle, ze pouzivat stary uz nepodporovany prohlizec jde jen omezenou dobu nez to zacne byt prilis velky oprus.

Jenze co pouivat za prohlizec?

IE nemam odvahu a hlavne jsem i na linuxu a tam to nejde. Edge je naprosta silenost, ktera neumi ani stahovat soubory a casto se stane, ze stahovani z neznamych duvodu prerusi v polovine a musim pak znovu, to je totlani vysmech vsemu. Chrome je paskvil a Chromium a na nem zalozene prohlizece nejsou o moc lepsi, Firefox byl dobry nez Mozille ruplo v bedne a zacali soutezit s Googlem o nejrychleji vyvinutou picovinu. To znamena, ze i vsechno zalozene na jadre z Firefoxu je podobne silene, prezivat se da jen s Firefoxem ESR, kdy clovek netrne, co zase bude za ichtylovinu kazdych 6 tejdnu ale "jen" jednou za pul roku.
Zbyva jen ta QupZilla, ktera ale neni uplne stabilni a hlavne je to one man show, takze dokud to toho cloveka, co to vyviji bude bavit, coz rozhodne neni optimalni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny