Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spuštění jako správce pod omezeným účtem

Zdar. Potřebuju určitý program spustit jako správce, bez potvrzování UAC a pod obyčejným uživatelem.
Zavedl jsem naplánovanou úlohu, která se spouští při přihlášení libovolného uživatele, zadal jsem, ať se spouští pod správcovským účtem, který má heslo, to jsem tam taky zadal a zaškrtnul políčko Spustit s nejvyššími právy.
Problém je v tom, že pod správcovským účtem se úloha bez problému spustí a neotravuje s UAC, ale pod obyčejným userem se nespustí. Koukal jsem do naplánovaných úloh a uživatel ji ani nevidí. Pak jsem teda přidělil tomu job souboru práva, aby ho mohl vidět a spustit i libovolný uživatel a zase nic. Pod obyčejným uživatelem ani nevytvořím úlohu, která by spouštěla program s nejvyššími právy.
Program je řízení stroje, bohužel je napsaný tak, že se musí spouštět jako správce. S tím neudělám nic. A zároveň nechci, aby uživatel toho programu měl na počítači admin práva. Tyhle dvě věci jsem se dneska pokoušel dvě hodiny skloubit dohromady a nakonec jsem to vzdal.
Má někdo řešení? Dík za rady.

Ještě doplnění - pokud program spustím ručně ze složky "jako správce", samozřejmě to po mně chce heslo správce a pak se spustí. Ale to je na nic, protože nepotřebuju, aby obsluha stroje znala heslo, to už jí můžu rovnou nechat admin práva...

a ještě jedno doplnění - Windows7 Pro.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny