Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se zbavit otravných nabídek AVG free?

Ja jsem byl vzdy fanousek vlastniho firewallu, nespoleham se na zabudovany ve Windows kvuli lepsimu nastaveni a prehlednemu logovani.
Odzkousel jsem vsechny mozne a zakotvil u Comodo Firewall, casem udelali Comodo Internet Security (CIS) se zabudovanym antivirem, takze jsem samostany antivir zrusil a presel na CIS.

Jenze s Windows 7 proste postacuje MS Security Essentials (v pozdejsich verzich Win pak Windows Defender), takze na novem pocitaci s Win10 se spoleham uz jen na nej plus mam nainstalovany Comodo Firewall, ktery krome samotneho firewallu jeste obsahuje funkce snadbox a viruscope.

https://help.comodo.com/topic-72-1-623-7762-.html

V podstate i to je prehnane, da se zit i s MSE + Windows firewall, nicmene tak jak to mam ja MSE + Comodo Firewall (firewall, sandbox, viruscope) je naprosto dokonala ochrana a pritom s minimalnimi naroky na vykon PC.

Doporucuju se prestat otravovat s reklamnimi nabidkami a prejit na ciste microsofti reseni nebo jako ja i s Comodo, kde neinstaluj GeekBudy, a reklamni prouzek na placeny upgrade zobrazujici se jen v samotne aplikaci muzes v nastaveni skryt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny