Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr notebooku do 17 tis.

Nechce se mi to luštit. Jaké MSI bys mu doporučil do 17 tisíc?
ok,... ok... vyhral si, už nejdu nič psát, vše si to stejnak pekrútiš (pričom si to ani neprečteš len pár viet "vytáhneš"), lebo čo sa týka značiek som hovoril "celkovo" čož som tam aj napsal, ne len v limite 17K a žeby aj preto som tam mohl napsať "od modelu k modelu"-..

vysvetlím to ješte jednou:

Ak si vyberá notebook v ľubovolnej cenovej kategorii tak je vhodné vyberať od výrobcou ako Asus, Lenovo, MSI, Dell,... neodporúčam vyberať z pomedzi Acer, HP, Toshiba.

Kedže on si nastavil cenový limit 17K je jasný že MSI ani dell ted nepripadá v úvahu, aj ked sú lepšie, proč odporúčam tie 2 lenová a zároveň jsem dodal že aj ten asus môže byť?... proč jsem napsal kvalitu značiek když hovorím o konkrétnych modeloch, takže...

príklad: (abys nepochopil to inak, že to je tak v skutočnosti, zas sa budeš hádať že lenovo neponúka na trhu tolko modelov. tak radeji to označím X a Y)
takže máme výrobcu X

ponúka 1000 modelov notebookov
z nich je 400 modelov k hovnu
z nich je 600 modelov dobrých (60%)

dalej máme výrobcu Y (predstavuje "acer", ale ešte jednou si prečti ten riadok hore, a vlastne acer je na tom ešte omnoho horšie)
ponúka 700 modelov
z nich je 380 k hovnu
a 320 dobrých (cca 45%)


tak percentuálne aj celkovým množstvom je odosť lepší výrobca X, a aj tak napíšu že záleží od modelu k modelu, aby zas nekúpil jeden z tých 400 špatných modelov, dalej ak vyberá v cenovej kategorii 17K tak som mu doporučil práve 2 Lenová (snad už niesi slepý) a dodal že aj ten Asus je dobrý,... z hladiska ceny je jasné že vyberať MSI nebo dell ted nepujde,...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny