Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Redakční systém versus klasické naprogramování WWW.

No upozornuju te, ze web versus grafika je z blata do louze respektive je to jeste horsi.

Kamos se rozhodnul, ze chce delat na sebe a ze se bude zivit grafikou, kterou ovsem zvladal uz v dobe toho rozhodnuti na hodne velky urovni. V podstate Illustrator mel v malicku a pomerne dobre zvladal i Photoshop a nejaky animacni softy plus uz byl pred casem zamestnanej v grafickym studiu. Dneska mas tvorbu grafiky jednodussi i v tom, ze krome shaneni zakazek, existujou i "fotobanky" jak fotky tak grafika, kam muzes svy prace umistovat (lidi vidi nahledy) a grafiky si od tebe kupujou. No neustale od ty doby nadava na "rusaky", protoze prej ty jejich grafiky na netu neskutecne jedou a hlavne jsou hrozne levny, takze konkurence obrovska.

Podobne to mas s web designem, ruzny sablony do RS apod. To dneska dela taky kde kdo, neni problem si koupit sablonu od cloveka treba z Brazilie, kterej asi chapes je schopnej delat dost levno.

Nechci te ani od programovani ani od grafiky odrazovat, ale jestli te neco z toho bavi a chces to delat jako konicka, tak je to super a je tam sance casem neco i vydelat, ale spolehat na to ve smyslu nejakyho pravidelnyho prijmu ... (jde to ale musis bejt fakt dobrej a to asi hned tak nebudes).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny