Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sloučení audia a videa

Dobrý den,
takže problém je takový, chci dát cj dabing ze starého avi videa do hd videa. Už jsem to několikrát dělal (posunutí zvuku o par sekund, či doplnění, tedy roztříhání cj dabingu v případě kdy je tam nějaká scéna navíc=prodloužená verze). Ale nyní si nevím rady stáhl jsem film Ve stínu gangu hd v aj (1:48:00), a avi v cj 1:39:00). Audia sekám, posunuji v programu sony vegas, ten ovšem tato videa nepodporuje a tak je nejprve převedu a to v programu IWISOFT VIDEO free. tam nastavím u obou videí stejné rozlišení (640x480), datový tok (4000), i počet snímků na 23,97. po této konverzi obě videa hodím do sony vegas, najdu totožnou scénu (např 3:20, videa srovnám, ale když spustím náhled tak to chvíli jede stejně ale pak se to rozchází jako by jedno video šlo o něco rychleji, což ale nechápu pokud jsem předtím u té konverze dal obě videa na 23,976. tedy jak to sesynchronizovat aby to šlo stejně rychle, pokud je tam nějaká scéna nevadí tu já najdu a sestříhám si to.

Předmět Autor Datum
Staré video je o 9 minut kratší. Jak můžou časově synchronizovat? Změnou počtu snímků/s se to nevyře…
leo 19.05.2016 14:08
leo
Převod z hd do 640x480 dělám jen proto protože sony vegas mi původní hd soubor nechce vzít. Po sestř… poslední
hakunamatata 19.05.2016 14:32
hakunamatata

Staré video je o 9 minut kratší. Jak můžou časově synchronizovat? Změnou počtu snímků/s se to nevyřeší. Navíc nechápu, proč nové video v HD rozlišit na 640x480 ? To už nebude ani nejhorší PAL rozlišení..., natož HD, takže smysl nechápu. Lepší by bylo z k novému videu přidat pouze zvukovou stopu z původního a prostřihem zvukové stopy dle videa sesynchronizovat, aby zvuk seděl s dějem. Samozřejmě to bude slátanina, kde budou chybět části zvuku.

Převod z hd do 640x480 dělám jen proto protože sony vegas mi původní hd soubor nechce vzít. Po sestříhání zvuku v sony vegas vytáhnu pouze audio a to pak sloučím v mkv merge s hd videem (a mám hd video se sestříhaným čj dabingem). To že je to o 9 min delší vím, ale já netvdím že tam není nějaká scena navíc, ale pustil jsem jeden rozhovor a ten se rozcházel, staré video bylo jakoby rychlejší, scéna navíc tam asi bude, já jsem se na to jako na celek nedíval.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru