Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Útoky na Facebookový profil a email

Zdravím
Půl roku zpátky cca se mi někdo pokoušel dostat na můj facebookový účet minimálně dvakrát za sebou. ( Linux z chrome a IP adresa směřující do kalifornie, předpokládám že to jsou naprosto falešné informace a dotyčný se kryje (vpn, proxy co já vím...))
Následně 2 měsíce zpátky se mi někdo dostal na účet Gmailu (na pár hodin než jsem na to zareagoval) a vzhledem k tomu že tam nic nemám cenného nechápu proč se tam někdo chtěl dostat. Jsem vyšinutý na bezpečnost, takže nesmysly nestahuju, na porno chodím na telefon který má iOS :D a používám Eset a Malwarebytes.
No a na závěr se o to někdo pokusil včera tolikrát že mi zablokoval možnost obnovení hesla, takže jsem musel čekat do dnešního rána. Je na místě reinstall počítače a pořízení VPN? Nevím co mám dělat, vyloženě mě to nesere, ale jde o ten princip, že mě předpokládám jeden a ten samý člověk snaží trackovat nebo je to fakt divná náhoda. Za sebe můžu říct že jsem dělal 100% už od doby co mám tenhle notebook pro to aby byl čistý bez viru prostě safe, takže pokud mám v PC keyloggera nebo nějaký jiný vir nic s tím nenadělám, kromě reintallu, který beru jako až poslední možnost. Obracím se tedy na vás, co by jste v této situaci dělali vy a co by jste mi poradili? Je mi to nepříjemné a chci se toho člověka zbavit.


Budu velmi vděčný za každý chytrý názor nebo radu!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny