Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní monitor.

Čau, měl bych na Vás dotaz. Plánuju si koupit nové PC.. vybral jsem si sestavu http://game.wolfgad.cz/Herni-PC-sestavy-vzorove-he rni-pocitace-11797/607-E8C-WOLF-PROgame-INTEL-XENO N-3-4-Ghz-AMD-R9-380X-4GB

Tato sestava má celkem "slabou" grafickou kartu, ale proto si to kupuju :) zní to divně, ale radši si připlatim za ostatní komponenty atd.. a nebudu utrácet kolem 10 000 za grafiku, když teď vyjde nová generace. Hodně lidí doporučuje počkat na novou generaci, ale já si myslim, že je to blbost.. podle mě je lepší počkat tak 1 rok, než se ty karty ještě zdokonalí a ustálí se cena a bude jasné, zda je to dobrá volba.. To jsem drobet odbočil, ale zajímal by mě Váš názor na tuto teorii :)

Hlavní věc na kterou se chci zeptat je ta, jaký si k této sestavě vybrat monitor v závislosti na této grafické kartě. Ideálně do 5 000 Kč. A dále bych se chtěl zeptat, jestli je pro mě jako pro běžného hráče vhodná investice do 144 Hz monitoru? Spokojil bych se s velikostí monitoru 24.. (nejsem nějak moc náročnej na top kvalitu obrazu.. stačí mi takovej průměr).

Předpoklad je ten, že při koupi nové grafické karty tak za rok, bych popřípadě vyměnil za lepší monitor, který využije vlastnosti výkoné g. karty :)

Tak doufmám, že mi někdo z Vás poradí nějaký dobrý typ na monitor do 5 000 Kč :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny