Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může nový router po připojení zavirovat PC ?

Fakt superrrada! Ještě jsi zapomněl připsat, a ty si rovnou lehni do rakve... - no, ono to dlouho trvat nebude, mám 1/2roku 4.tý (nejvyšší) stupeň selhání srdce, měl bych jen ležet v posteli, místo toho jsem celé dny u míchačky, lezu po střeše,řídím (a draze platím) partu brigádníků,co mi tu kopou odpady a žumpy, abych nemusel další- 3.tí zimu lítat 50m přes dvůr na latrinu..., jezdím kácet do lesa, abych měl čím topit , o tekoucí natož teplé vodě se mi jen zdá..., do toho se snažím stále udržet moji firmu na výrobu a servis speciální elektroniky...- takže na hraní s PC není čas. Na vše jsem uplně sám! Před léty jsem si "válel šunky" ve své vývojové laboratoři v Praze, s PC si mohl hrát (a poznávat jej) celé noci, druhý den ráno ve tři odpoledne mi stačilo zajít ke kámošovi do autodílny, tam spravit 1-2 "neopravitelné" el. jednotky, večer dát božkov, a měl jsem na 14dní vyděláno, a mohl jsem si hrát s PC...-nemyslím hry. Jenže Pražská privatizace mě vyhnala na venkov do hnoje, kde nemám čas ani spát..!
Doterajsich XY rokov si bol kde, ze ti nevadilo kadit do latriny a so vsetkym si sa splasil na stare kolena, kedy to mas mat uz davno vyriesene? Nerev tu teraz, sam si za to mozes ze nemas ani WC. Co takto sa zobrat a daco so zivotom spravit namiesto revania ako decko? Sa uvedom si chlap, preboha...alebo si neschopna troska? Popisujes co vsetko si robil a co vsetko vies....a taketo zaklady k zivotu potrebne mas u prdele? Opovaz sa este papulovat, pretoze aj ty sam vies, ze mam pravdu.

Ze stale existujes v roku 1965 a s tym spojenym uvazovanim, ze televizor ma vydrzat 40 rokov, nikoho nezaujima....dnes je ina doba, vyrobca zrusi podporu a mozes sa aj zastrelit, nikoho to nezaujima ze tebe daco nejde a nic nechces menit. Takze sa bud prisposobis, alebo budes trpiet neporiadne fungujuci HW, lebo neexistuje podpora. Ze budes vsade vyplakavat, co ty chces a ako ti to nejde, opat nic nevyriesi.

Hras sa na strasneho supertechnika ale niesi schopny ani "huawei" napisat spravne, ty jauvei :D
....tolko k tvojmu vyplakavaniu nad vecami vseobecne vyse 20r znamymi a ktore sa kvoli tebe nezmenia. Uvedom sa, si v 21. storoci.

A co sa tvojho problemu tyka - virus z noveho routeru nechytis, nemas ako. Ano, existuju backdoory a v poslednej dobe aj zavirene ubiquiti wifiny...no u huawei sa nemas coho bat, co sa virusov tyka. Neries.
Z tvojho popisu to skorej vyzera, ze si sa proste nejak zaviril - nikoho sa nepytaj ako, pretoze to nik nevie - proste sa to nejako stalo a mas rozdrbany OS. Ked chces byt isty, ze si sa problemu na 100% zbavil, sprav format a cisty reinstall. Mozes samozrejme pouzit rozne antimalware a antivir programy, no ak sa nahodou ta verbez za nejaky cas vrati, vies preco. Pretoze v systeme uz nejaky bordel predtym bol.

No samozrejme pocitaj s tym, ze ti pojde cim dalej tym menej tychto programov - pretoze sa ukoncuje podpora.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny