Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může nový router po připojení zavirovat PC ?

a zase litanie co si vsetko robil, ale taky zaklad ako WC riesis az teraz v 50tke? Nic k tomu si nenapisal, iba kopu dalsich veci.

'Ale to neznamená, že i kdybych si mohl koupit, což teď už nemůžu, vše nové a moderní, že to udělám! Nikdy! Jsem na něco zvyklý, mám to rád, umím to užívat a spravovat
Tak odlet na Mars zalozit vlastny socializmus, pretoze celosvetovy kapitalizmus takto neexistuje. $$ sa musia tocit a tomu neprospieva, ze sa preda 1 TV za 20 rokov, pretoze to dlho vydrzi. Bud sa prisposobis, alebo skor ci neskor skoncis s hardwarom bez podpory vyrobcu a nespravis s tym nic.

Takisto usetri aj ty nas svojich vyplodov, nakolko si si moho poondene WC postavit uz v 30tke namiesto parenia s bandou ludi. Teraz nerev ze hento a tamto, mozes si za to sam a nik to za teba nespravi.

prosím o radu, kam zasáhnu, a už ty data nikam nepoběží a otevře se opět kanál pro Internet.
takto to nefunguje, ze zazracne kliknes. Co som napisal predtym si spravil? Nikto k tebe nevidi a taketo riesenie problemov cez hocijake forum vyzaduje davku vedomosti a samostatnosti. Inac to daj na reinstalaciu do PC servisu, ked ani nevies co znamena pojem "nabootovat" alebo "bios".

Najprv musis zistit co sa u teba vlastne stalo a k tomu sme sa cely cas nedobrali. Tiez otestuj ten modem na inom pc, ci tam internet pojde aby sme vedeli, ze ta neodstrihol tvoj mobilny operator.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny