Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sestava + OS

Zdravím, chci si nechat začátkem prázdnin sestavit u CZC novou sestavu. Využití bude hlavně filmy, internet, CS:GO, Dead Island, Minecraft a v budoucnu Mafia III. Nedávno jsem tu četl podobné téma v podobné ceně a zkusil jsem se z tama poučit a sestavil jsem si tohle. Zkontrolujte prosím kompatibilitu všech použitých komponent a řekněte, co si o tom myslíte. Předem ale píši, že nechci nic extra, nepotřebuji hrát hry na nejvyšší detaily atpd. Jsem ochoten připlatit třeba další 1000,- ale víc opravdu ne, jednak už tak je to pro mně celkem pálka a pc pro mně není v žívotě zas tak důležité, abych do něj investoval majlant.

Chtěl ještě zeptat, zda stačí boxovaný chladič? Někde jsem četl, že lepší chladiče se kupují spíš když se uživatel chystá taktovat a to já v plánu nemám.

Dále jsem se chtěl zeptat, zda je možné na tuto sestavu nainstalovat Win7 a použít klíč, který mám zespodu notebooku (Win7 Home premium 64x), na czc mají nejlevněji Win10 za cca 2500,- a takovou pálku se mi opravdu platit nechce a po Win10 ani moc netoužím.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny