Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem neumyslna sychronizace fotoaparatu s WMP 11

Zdravim,
jedna se o to, ze kdyz zapojim fotoaparat pres USB do PC, WMP 11 okamzite zacne synchronizovat hudbu, cimz dochazi k zaplnovani pametovky u fotaku. Nenasel jsem nic kde to zakazat, ci si to nejak nastavit. WMP 11 identifikuje fotoaparat jako nejaky mp3-prehravac. Nevite nekdo jak zastavit automatickou sychronizaci pridavnych zarizeni ve WMP 11?
[http://img73.imageshack.us/img73/740/screenwmp11ye1 .png]

(nejsem si jisty spravne zvolenou kategorii :-[)

Předmět Autor Datum
Urcite sa ti bude dat spravit v nejakom firewalle.
painkiller 24.05.2007 14:14
painkiller
Dělal to vždy, nebo jsi předtím něco nastavoval?
waterresist 24.05.2007 14:29
waterresist
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/cs/pl ayer/windowsvista/features.aspx Synchronizace p…
host 24.05.2007 14:51
host
Takze: trochu jsem se vtom vrtal, zajimavy je, ze automatickou synchronizaci mohu vypnout/zapnout je… poslední
Boeing 24.05.2007 15:14
Boeing

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/cs/pl ayer/windowsvista/features.aspx

Synchronizace přenosných zařízení s programem Windows Media Player 11 je neuvěřitelně snadná. Program Windows Media Player 11 nyní obsahuje inteligentního, snadno použitelného průvodce, který vás při prvním připojení zařízení provede procesem synchronizace tohoto zařízení. Stačí pouze připojit jedno z více než sta zařízení schopných pracovat s mediálními soubory systému Windows a program Windows Media Player 11 je automaticky rozpozná a umožní vám upravit název zařízení. Přehrávač potom zobrazí kartu Synchronizovat s ikonou zařízení a umožní rychlou a snadnou synchronizaci obsahu. Můžete si pak zvolit, zda přetáhnete obsah do Seznamu pro synchronizaci, nebo zda pomocí možnosti Automatická synchronizace nastavíte trvalý vztah synchronizace.

Při využití možnosti Automatická synchronizace je vždy při připojení zařízení automaticky prováděna na pozadí synchronizace obsahu, což zajišťuje, že v zařízení bude vždy aktuální obsah.

Takže sis IMHOj synchronizaci musel zapnout sám. Prozkoumej nastavení na záložce Synchronizace nebo tam někde.

Takze: trochu jsem se vtom vrtal, zajimavy je, ze automatickou synchronizaci mohu vypnout/zapnout jen pokud mam nejake zarizeni zapojeny, proto jsem to predtim nemohl najit. Jenze jsem to vypnul, ale stejně pri zapojeni znovu probiha synchronizace stim, ze uz se tam nekopiruje hudba, ale pouze nejakej soubor WMP 11 presneji: WMPInfo.xml, stale to hlasi proces synchronizace, tedy to pracuje a komunikuje. Byl bych rad, kdyby primo tento typ zarizeni vubec nekomunikoval s WMP 11, proc taky?! Ale kde to zakazat uz vubec netusim?

EDIT. a dalsi vec je, ze kdyz zarizeni odpojim, stale probiha synchr. - aspon mi to WMP hlasi?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru