Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem repráky + zvuk z PC

Mas v tom gulas.
Za prve reproduktory potrebuju nejaky zosilovac, na to je receiver. Tam je zosilovac kvalitny s velmi nizkym skreslenim a realnym vykonom a vyrovnanym freq.spektrom, preto to ma 10kilo a je to velke jak svina, a ne jak nejaky genius srot vo vstavanych repro. Za druhe ak mas film so zvukom v 5.1 (z netu corovane najskor nemas) tak niekto musi dekodovat 5.1 z dolby digital signalu, aj na to je receiver, ak ma clovek len BD prehravac normalny a ne PC. Vie to robit aj prehravac v PC, ak pouzivas analogove vystupy.
Ked si kupis nejake PC-repro so vstavanym zosilovacom (a patricne nizkou kvalitou zosilovaca), tak potom logicky extra zosilovac/receiver uz nepotrebujes.
Ak mas digitalny vystup (SPDIF) na zvukovke, tak mozes pouzit AD prevodnik v receiveri a nepotrebujes potom inu zvukovku, ptz potom zvukovka nic neovplyvnuje.
Onboard zvukovky su rozne, zavisi od vyrobcu dosky a konkretneho modelu, ze jak to tam cinan polepil, niektore mozu mat relativne OK analog zvuk, ine su nahovno. Hocjaky PCI(e) soundblaster ma ale relativne slusny zvuk aj analogovy.
Vezove su vzdy lepsie lebo objem. Ale aj regalove sa daju pouzit, zavisi ale hlavne od znacky a ceny ci su dobre ci bude kvalitny zvuk, a ne len od velkosti. K stlpovym netreba sub. K regalovym ak su fakt vacsie a slusne tiez nemusi byt nutne. Ak su to prditka tak sub byt musi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny