Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odstranění souboru

Zdravím, mám takový problém. Nedaří se mi odstranit jeden soubor. Píše mi to, že potřebuji oprávnění systému. Tak jsem zkoušela hledat a podle všemožných návodů jsem zkoušela změnit vlastníka jelikož vlastníkem toho souboru je právě systém.
Dělala jsem vše podle tohoto návodu: http://www.michalzobec.cz/jak-nastavit-pristupova- prava-aneb-pristup-zamitnut-2061, ale nezobrazují se mi tam ta zaškrtávací okénka (povolit a odepřít), jsou světlá a nedají se změnit.
Omlouvám se, že se to ode mne nejspíše nedá pochopit, ale v počítačích se zas až tak nevyznám, ale budu ráda za jakoukoliv radu ohledně odstranění toho souboru, který je nějaký mechanický pozůstatek jedné odstraněné hry.
Vše souvisí s tím, že mi v chromu vyskakují okna s nechtěnými reklamami. Dočetla jsem se, že by to mohl být spyware a tak jsem stahovala všemožné programy na odstranění těchto virů, ale to asi také není úplně nejlepší. Platit za to nechci a i když mi hlásí, že je už pc čistý, pořád tu vyskakují ty reklamy :( Možná to vše pochází z toho neodstranitelného souboru, ale jsou to jen mé domněnky takže budu vděčná, když mi někdo pomůže s oběma problémy :) Děkuji

PC: Windows 8.1

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny