Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s grafikou u hry WoW po aktualizaci ovladače Nvidia

Dobrý den,
minulý týden jsem aktualizoval klasicky přes Nvidia Experience ovladače na svou kartu GTX950M. Windows 10 (už z výroby, koupen předinstalován), plně aktualizován, Core i5 6300HQ, 8GB RAM, 1000GB HDD 7200ot.

Do té doby vše jelo bez problémů. Jenže (zdá se mi) po té aktualizaci mi začalo blbnout zobrazení ve hře World of Warcraft. Ojevují se postupně takvé horizontální černé pruhy a jakoby blikají nebo poskakují a postupně jich přibývá. Hru jsem měl na cca 100-130fps. Zkusil jsem snížit detaily a grafiku skoro na minimum, dělá to stejně. U jiných her to nedělá takže asi to bude fixované jen na tuto hru. Po ukončení hry se vše vrací do normálu a vše během pár desítek sekund zmizí.

Zkusil jsem snad vše, po sledování teplot ve Speedfanu (grafika +-62-64C při zátěži), nainstalování staršího ovladače (zde to bylo lepší, chování začalo až po cca 5ti minutách hraní), reinstal hry. Žádné cleanery ani podobné věci v PC nemám, jen Avast a HWInfo a zmíněný Speedfan. Jsem už docela zoufalý, neměli byste prosím někdo tušení, kde může být problém? Přeinstal Windows bych prosil až jako poslední možnost.

Zde video jak to vše vypadá: http://leteckaposta.cz/613449072

Děkuji předem za reakce a návrhy.

Petr

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny