Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Obnova složky ,,stažené soubory"

No k čemu je to dobré? Protože si chci nastavit ,,stažené soubory" na jiné umístění než umístění pro původní disk C, protože když to obsahuje mnoho dokumentů, tak to zbytečně zabírá místo na systémovém disku (C), proto si chci nastavit umístění na ,,stažené soubory" na jiný disk (D)...
V prvom rade to nemas pouzivat ako smetiak, ale stiahnute subory si z nej popresuvat do zodpovedajucich umiestneni a tam, kde patria. Ze si neudrzujes v pc poriadok a nemas tam nijaku organizaciu dat, nieje nikoho problem, len tvoj. Videl som uz kopu "expertov" ktory bezne skladovali dolezite dokumenty v TEMP adresaroch a potom sa strasne cudovali, ked im boli pri cisteni disku vymazane....mohli si pogratulovat k vlastnej blbosti.

Proto je to dobré, ovšem nejprve musím obnovit složku ,,stažené soubory" , které náleží systému, ovšem tu složku nevím jak takto nahradit na původní!
Nic nemusis, nechaj to tak ako je a nastav si to do adresara umiestneneho tam, kde to chces. Tieto systemom vytvarane zlozky maju mozno nejake veci navyse, ale nic take, aby uzivatel kvoli tomu plakal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny