Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Obnova složky ,,stažené soubory"

No, takže zaprvé.
Pane, vy určitě nevíte, jaký mám pořádek v datech. Mám nejlepší pořádek v datech, jako nikdo jiný a na tom si trvám.

Tak mi prosím, netvrďte a nenuťte mi vaši hypotézu, že mám nepořádek v datech, což pravda vůbec není. Prosím tedy, abyste příště se napřed zeptal a ne mi rovnou psal, že mám nepořádek v datech. Pořádek v datech mám výborný. To, že mám v stažených souborech jednoduše dočasně stažené soubory, je logické a vždy je používám dále a třídím podle toho, kam patří - do jaké kategorie, účelu a celkově na co jsou potřeba.

A s tím, že budu muset složku nějak obnovit, je také pravda, protože já už původní složku stažené soubory prostě vymazal. Vytvořil jsem následně druhou, tedy nynější stávající, kterou jsem ale vytvořil jako nová složka, přejmenoval a vložil jako stažené soubory. Tato složka ale nelze nastavit ,,umístění" jako u jiných systémových složek uživatele USER : Jako třeba plochu, dokumenty, hudbu atd! Ono by to šlo stejně jako plocha atd... ale to by musela být ta původní systémová složka ,,stažené soubory". A právě proto se ptám na to, jak opět obnovit tuto složku, aby byla systémnová a brána jako složka stažené soubory, přečemž poté můžu zvolit vhodné úložiště a díky tomu bude vše korelovat!

Mohu tedy poprosit o radu, jak obnovit stávající složku a vytvořit ji novou, ale již jako systémovou, tedy ta, co byla na začátku vygenerovaná a daná systémem?
Děkuji

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny