Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Obnova složky ,,stažené soubory"

Vy mi vůbec ale vůbec ale vůbec nerozumíte!

Nechci obnovit původní umístění složky jako mi k tomu byl poslán návod na viz. odkaz výše!!!!!!!!!!!!!!

Nejde mi o žádnou obnovu nějakého umístění složky.

Tak znovu a pro ty, tedy pro všechny, co to nechápou:

1) Jednoho dne, jsem si řekl, že si prostě jen tak omylem vymažu složku ,,stažené soubory" v panelu ,,Oblíbené položky", jak vidíte, když otevřete tento počítač!
Poté jsem si řekl, že si složku tedy vytvořím sám a znovu. Ovšem složku jen tak obnovit nelze, a tak jsem ji vytvořil jednoduchým krokem vytvořit novou složku, přejmenoval na stažené soubory a přetáhnul na místo USER, kde původně stažené soubory byly a sloužily jako systémová složka (jako mnoho dalších jako je Plocha, dokumenty, hudba.....). Odutd jsem ji přetáhl do původního rychlého prohlížení, tedy do oblíbených položek nalevo jak je, když otevřete ,,tento počítač"...

2) Pak jsem si řekl, že jelikož je složka už moc velká a obsahuje hodně dokumentů, že místo původního umístění na disku C, si dám umístění na disk D. Ano, jenže to funguje jen u systémových, původních složek kroky takovými, že např. u Plochy jsem to udělal tak, že jsem kliknul na Start - Uživatel - Na Plocha jsem kliknul pravým - vlastnosti - umístění a zadal cílové umístění.

Takto jsem to chtěl udělat i se svými nynějšími ,,staženými soubory" které už ale nejsou původní, ale vytvořené mnou! Takže možnost změny umístění na jiné tam zkrátka není a i kdyby ta možnost byla, což i je, tak to nebude fungovat moc dobře a bude vše duplicitní (tedy dvakrát) jednou na disku C, jednou na D... Celkově to nebude korelovat a nebude to kompatibilní.

A právě proto nechci ani to, co mi tady neustále radíte s ,,obnovou původního umístění" Ale chci obnovit složku ,,Stažené soubory", které jsou definované systémem!!!

Už mi, prosím, rozumíte?

Děkuji mnohokrát, vysvětlil jsem to opravdu velmi velmi velmi jednoduše, že to už musí chápat každý ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny