Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NAS server s Logitech media serverem

Čau dokázal by mi někdo poradit:
Chystám se koupit nástěnný modul pro přehrávání hudby (repro budou v koupelně)
Vybíral jsem mezi modely od Dexonu, jenže model MRP 2170 je v podtatě použitelný pouze pro přehrávání hudby z usb, vyšší model MRP 2205, který umí i DLNA (což by pro mne bylo ideální) je neskutečně drahý a vzhledem k tomu, že se nedoporučuje do vlhkých prostor by zůstal nevyužitý.
Objevil jsem ještě model LARA Radio http://eshop.elkoep.cz/lara-radio-kryt--hlinikova- bez-ramecku-detail-2ZZ2000101.aspx které za ještě přijatelnou cenu umí přehrávat hudbu z Nasu - jenže požadavek http://www.elkoep.cz/fileadmin/produkty/Elko/LARA_ Radio/CS/Katalogovy_list_LARA_Radio.pdf je nainstalovaný Logitech media server a já mám NAS Zyxel NSA 310 - jde na tento nas zmíněný server nainstalovat?
Pokud ne, našel jsem seznam doporučovaných https://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_Media_Serve r kde uvádějí v podporovaných

such as QNAP Turbo NAS, Synology Disk Station, NETGEAR ReadyNAS, Buffalo Linkstation, Linksys NSLU2, THECUS N5200 & N7700, Xtreamer eTRAYz and any device running FreeNAS software
- s ani jedním z nich nemám zkušenosti - jak je složité Logitech media server na ně nainstalovat, resp. nebylo by doporučení na nějaký jednodiskový, na který by to šlo?
Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny