Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Foxit PhantomPDF manuál

Dobrý den,
prošla jsem hledání a odpověď jsem nenašla, tak se ptám... Mám v práci za úkol vytvořit formuláře na objednávky zboží, potřebuji, aby jednotlivé kolonky formuláře měly různé početní funkce (množství, cena, hmotnost, sleva, doprava ap.). Protože máme zákazníky po celém světě, potřebuji navíc minimálně 4 jazykové mutace. Vedení k tomuto účelu koupilo SW Foxit PhantomPDF, abych to vytvořila v něm. Protože je anglický, nainstalovala jsem si češtinu, abych se lépe zorientovala. Přesto hledím na monitor jak tele na nová vrata, naprosto nechápu, jak se v tom programu pracuje. Hledala jsem po internetu různé nápovědy v češtině, ale nenašla jsem. Na oficiálních stránkách je anglický manuál, bohužel angličtinu natolik neovládám, abych se podle něho naučila v programu pracovat.
Moc prosím, nemáte někdo český manuál nebo aspoň nějaké tutoriály? Nebo nějaký tip, co by mi mohl pomoci?
Moc děkuji!

Předmět Autor Datum
Bohužel, obávám se, že v češtině nic moc nenajdeš (spíš nic než moc). Zkus si nějaké tutoriály na Yo…
Machr55 17.06.2016 14:06
Machr55
Děkuji. Používám např. anglický photoshop a nemám s tím problém. Ale ten "umím". Naučit se od píky n…
Ema 20.06.2016 08:28
Ema
hledím na monitor jak tele na nová vrata, naprosto nechápu, jak se v tom programu pracuje aj naprie…
pme 17.06.2016 14:27
pme
Děkuji, procházím tutoriály a ptám se po okolí, kdo s tím umí, že by mi ukázal základy. Moc děkuji z…
Ema 20.06.2016 08:30
Ema
Tohle je plýtvání lidskou pracovní silou. Dát bojový úkol včetně SW v AJ někomu kdo to anglicky nepo…
Řezák 21.06.2016 09:26
Řezák
Děkuji za odpověď. Už se stalo :-) Navrhla jsem, že udělám e-shop, kde každý zákazník si zvolí jazyk…
Ema 21.06.2016 09:59
Ema
To je rozumné. Nemá smysl lidem cpát do mailboxů něco co si sami nevyžádali. Dobré vztahy fungují dí…
Řezák 21.06.2016 11:07
Řezák
Díky za tip :-) poslední
Ema 21.06.2016 13:27
Ema

Bohužel, obávám se, že v češtině nic moc nenajdeš (spíš nic než moc).
Zkus si nějaké tutoriály na YouTube (hledej "Foxit PhantomPDF tutorial"); sice jsou v angličtině, ale aspoň budeš vidět, na co máš kliknout. Já ten program nepoužívám, takže Ti v tomhle víc neporadím.
Smiř se ale s tím, že pokud na PC potřebuješ něco složitějšího a speciálnějšího, než vytvářet soubory DOC/XLS/PPT v MS Office, bez znalosti Angličitiny (alespoň základy) se prostě neobejdeš...

hledím na monitor jak tele na nová vrata, naprosto nechápu, jak se v tom programu pracuje

aj napriek tomu, že máš nainštalovanú češtinu, je treba sa s programom "zkamarádiť". Bohužiaľ anglický manuál má 255 strán a aj keby bol v češtine, tak prelúskanie celého manuálu by zabralo mnoho času... Dovtedy, kým niečo vytvoríš, zrejme prídete o tých zákazníkov...

Naozaj treba hľadať výukové tutoriály na youtube (najlepšie ku konkrétnemu problému). Video aj keď je po anglicky veľa ukáže. Ako sa hovorí, "je lepšie raz vidieť ako 100 krát počuť".

Veľa šťastia.

Tohle je plýtvání lidskou pracovní silou. Dát bojový úkol včetně SW v AJ někomu kdo to anglicky nepobírá je úplně mimo. Pro všechny bude lepší si na rovinu říct, jaká je realita a zadat to někomu jinému a dělat to, včem si je pracovník jistý a přínosný pro firmu. Vynaložené úsilí na zvládnutí programu nebude adekvátní časové, finanční oběti a výsledku. Je mi jasné, že toto asi nikdo nechce číst a slyšet. U nás to funguje tak, že se vše probere na rovinu.

Děkuji za odpověď. Už se stalo :-) Navrhla jsem, že udělám e-shop, kde každý zákazník si zvolí jazykovou mutaci, ve svém účtu bude mít veškerá nastavení, co se týká jeho slev, dopravy ap. ... Je to elegantnější než rozesílat formuláře, podle mého.
Ulevilo se mi :-)
Moc děkuji za reakci.

To je rozumné. Nemá smysl lidem cpát do mailboxů něco co si sami nevyžádali. Dobré vztahy fungují díky tomu že se dělá to co je poptávané a žádoucí. Pokud budou vědět o e-shopu, sami se ze svého rozhodnutí na něj podívají. Nikdo se nebude snažit dohledat pracně vytvořený PDF formulář kdesi v historii e-mailu. Ještě mě napadá, že by mohla jít licence vrátit včetně zpětného finančního plnění. Pokud uvedete, že pro vás není program dobrou volbou, je dost možné, že vyjdou vstříc. Za zeptání u výrobce nic nedáte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru