Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android, Windows nebo Iphone ?

iPhone bych si na tvem miste sel vyzkouset k nejakemu originalnimu prodejci, mivaji docela dobre proskolenou obsluhu a uvidis, zda ti bude vyhovovat, vyrobky od Apple jsou zajimave, ale specificke a nekdo si je zamiluje a jinemu to zase nesedi ani trochu.

Mobilni Windows ti doporucuju nebrat, system je sice pod kapotou pomerne robustni a Lumie od MS jsou docela slusne navrzene, takze nepada GPS, slusne to foti apod., ale GUI je totalne zpackane a pokud nejsi technicky nadsenec, tak budes mit s ovladanim problem (mluvim ze zkusenosti, me treba ovladani mobilnich Windows problem nedela, ale protoze se v praci rozhodli davat zamestnancum sluzebaky (Lumie), tak za mnou furt chodi netechnicti kolegove, abych jim s tim pomohl). To ze aplikacne jsou mobilni Windows mrtve uz tu zaznelo, takze to fakt nema cenu kupovat.

Takze treba ja jednoznacne doporucuju Android. Ne, ze by tenhle mobilni OS byl neco extra, v pravde je to opak WP, system moc robustne navrzeny neni, verzi od verze je to cim dal vetsi splacanina, ale GUI je intuitivni, ovlada se to dobre a je na to spousta aplikaci, a nic jineho pokud nejsi fanousek Applu (iOS neboli iPhonu) dneska v podstate neni.

Jen bych si nebyl jist tim Sony Xperia Z5 Compact, sice Android je pomerne dobre odladeny, ale hardware poruchovy, fotak nic moc, proste dneska je jini vyrobci predcili minimalne o tridu. Zalezi ale co na founu budes delat, ja jsem sice silne zamereny proti Huawei, ale kdo nehraje hry (Huawei ma slabou grafiku) a nehraje si ani s telefonem ve smyslu customROM, tak ty jejich vlajkove modely Huawei P8 a P9, pripadne P8 lite a P9 lite jsou velmi dobre odladene a vubec se nedivim, ze maji takovy uspech.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny