Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém při instalaci W10, jak z toho ven

tak už jsem to vyřešil. Jelikož se nejedná o žádný notebook s recovery, ale klasický skládaný stolní pc, přidal jsem disk na který jsem nainstaloval W7, z prostředí windows zkopíroval důležité data, pak jsem SSD zformátoval a nainstaloval čistou instalaci W7. ještě pár programů a jsem zpět.
drbačka na celý večer ale W10 dobrovolně už nikdy a jsem rád že jsem to nijak neopravoval, protože mít na disku staženou instalačku W10, díky které mě akorát prošmejdili počítač jsem rozhodně nechtěl.

díky za příspěvky, ale instalace se prostě nerozjela (výtuh na první obrazovce s uživatelem), F8 a nouzák to nemá když to navíc ani nebylo nainstalované, W7 už mely na disku oddíl windows.old a oprava z instalačního média W7 nebyla možná protože v seznamu už se systém neukazoval jako W7 ale W10 a tudíž s tím recovery mod nechtěl spolupracovat.
je to pryč a su rád že jsem zpět
dejte si bacha na vyskakovací okno, můžete ho pořád zavírat, ale jednoho dne vám jen oznámí že je naplánována instalace na určitý den a pak už se to samo rozjede do pekla....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny